su kaçağı tespit Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz measurement o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Termal kameralar: Sızıntı noktalarında sıcaklık farklılıklarını tespit ederek su kaçaklarını belirlemek için kullanılır. Sızıntı alanı genellikle çevresinden daha soğuktur veya daha sıcaktır ve termal kamera bu farkı görsel olarak gösterir.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar su kaçağı tespiti ustanın da tecrübesi çAlright önemlidir.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak su kaçak tespiti sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza birçAlright yenilik gelmiştir. Hemen hemen her alanda geliştirilen teknolojik aletlerin amacı işi kolaylaştırmak ve doğru sonuçlara ulaşmaktır. Tesisat işinde çalışan ekipler, eskiden su kaçağı tespiti işlemini nokta atışı ile tespit edemezdi ve çalışmaları saatleri, hatta günleri almaktaydı.

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın su kaçağı tespit pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Bu cihaz sınıfileında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Sensible fonksiyonu su kaçağı tespit (patenti alınmıştır)

Musluk diplerinden çok ince sızıntılar su kaçak tespiti olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, ara musluklar kontrol edilir ise bu yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

Report this wiki page